NystaVidare

Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Evelyn Marshall - 19 mars 2012 21:54

Hej på er alla... osv.


Jahahahahahaaaa, ligger nu i nybäddad säng och slö-glor på magnus betners "inget är heligt" och "tal till nationen" (ja, jag vet att dom är gamla, skit samma lååå!) har inte varit speciellt verksam idag heller, somnade faktiskt till en stund där, men det rådde min kära sambo snart bot på, genom att ringa och fråga om inte jag så snällt kunde komma med ett packet cigg till honom... jaha, okej för denna gången då. Så det fanns inget att be för, upp och ut i blåsten, jag var ju en kvinna med ett uppdrag. Han log så lyckligt när jag infann mig i hans synfält, och för HANS egen hälsas skull vill jag inte veta om det där leendet var riktat mot mig eller tanken på att få cigg-packetet... jag blir så ömhets-irriterad på gubben-fan!

Sedan, som "hämd", använde jag hans busskort för att åka till rusta, mohaha! Köpte lite mera garn, till två nya projekt: En "Scoodie"= halsduk med luva (svart) och en annan slags sjal (ljusblå) eller det är grundtanken, det lär väl bli en smula ändring om jag känner mig själv rätt :)

Aja, nu är det dryga timmen innan sambon kommer hem så jag ska väl resa mig upp och flytta runt lite i huset, så det åtminstånde ser ut som om jag varit verksam med något "Nyttigt"

På återseende!!

//Em

Av Evelyn Marshall - 19 mars 2012 10:52

Hej på er alla, där utanför mitt fönster!

 

ja, då var man tillbaka hemma igen, Göteborg var dimm-höljt men överfullt med folk. Vi var på någonslags loppis först, stort och mycket trångt. Där vissa av försäljarna tycktes ha allt annat än ärlighet stämplat i pannan, menmen spännande var det.. sedan vart vi och handlade mat på en stormarknad (som hade specialiserat sig på mellanöstern) eller mat och mat, ris i mångkilos-klassen och sedan godis, alltid lika kul att testa något annat än den gamla vanliga mjölkchokladen... Sedan gav vi oss av till varuhuset femman.... och ja, jag som inte tålde en "normal" dag på Ullared, fick smått panik och såg  ut (enligt en kär närstående) som om jag skulle få ett nervöst sammanbrott och angripa första bästa stackare...

Jag fullkomligt ääälskar när folk tacklar och trampar på en som om denna dag var den sista och att personen i fråga MÅSTE beteé sig som en ärke-stövel för att överleva.. IDIOTER!!!

Besöket i Götet avslutatdes på en mycket god resturang.


Sedan, efter ett antal timmar i bilen, trodde ju jag att jag skulle få komma hem till min sköna säng och värma mina stela fötter på min sambos varma vader.. men nej. Mot sambons bror skulle vi, igen och, nu.. NU.. nu är jag ÄNTLIGEN hemma... PHUUUUU!

Sambon är på jobbet och jag kan ta tag i allt det jag skulle ha gjort i lördags och igår.. höhöhöhöö. Jag ska ruva fram en passande hämd, så att han tänker till mer än en gång innan vi "bara" ska göra något... vänta bara säger jag!!

På återseende!!

//Em



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hello!
Kolla runt, kommentera, fråga eller helt enkelt bara sno ideer!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<<
Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards