NystaVidare

Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Evelyn Marshall - 23 mars 2012 17:06

Hej på er alla.... osv.

 

Nu är jag här igen, dagen har förlöpt sakta men säkert. Har varit på en mycket lite promenad runt kvarteret och sedan tog jag itu med balkongen, för det var ju så att det var betydligt mer än bara tvättlinan, ska ju erkännas. Men nu är det färdigt, och jag har till och med hunnit vår-inviga den, en liten "sittning" med fika, cigg och dator :) trevligt som bara den även om det var i min ensamhet.. Synd bara att våran balkong är en sådan som bara har förmiddagssol.. menmen man kan inte få allt, tydligen.

Sidan (data-bilden) garnstudio.com. Här fann jag mycket inspiration och många fina gratis-mönster!!


   


Sedan har jag gjort färdigt mitt senaste projekt: "Scoodien", fast detta blev nog mer en snodd-scoddie eftersom jag virkade själva scarf-partiet som en tub/snodd. Blev nöjd, även om jag nu i efterhand önskar att jag gjort scarf delen en smula bredare och använt mig av ett lite mjuare/flexsiblare garn, men annars helt ok för att var första gången. 

Mojängen som sitter bak på luvan var ett gammalt udda örhänge jag hittade i min smyckelåda, blev mer personligt än en pom-pom eller tofs tycker jag.

"Knuten" eller "oknuten", det väljer man själv :)


     


Hoppas på funnet intresse eller inspiration, och på återseende!!!

//Em

Av Evelyn Marshall - 23 mars 2012 11:00

Hej på er alla... osv.

 

Ännu en gång slog man upp ögonen till underbart vår väder, då är det väldigt svårt attt få en dålig start på dagen :)

Blev ingen vidare dålig avslutning på dagen igår heller, eller vad säger du nisse? ;) <3


Jaja, idag hade jag tänkt mig att ta en promenad, djärv som jag är, runt min omnejd för att stärka kropp och själ. Synd att man inte har en hund, som "tvingar" en till att vara lite sådär lagom hälsosam varje dag.. men njaää, är nog ingen hund människa, jag vet inte. Någon hund blir det inte nu i vilket fall som.

Balkongen ser mycket inbjudande ut, om man bortser från min tvättlina som bildar ett gigantiskt spindelnät, så det blir nog till att städa en smula först innan man kan tänka sig att slå ned rumpan och bara ta det lungt.

Memmo: Köpa fler krokar så man kan hänga upp linan rakt och ordentligt!


Annars vet jag inte, någon som kan komma med ett förslag? det skall vara gratis, inte ligga på mer en gångavstånd (från mig!) och helst innefatta många timmar av det kvarvarande dygnet.. och kanske en smula roligt.

På återseende!!

//Em

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hello!
Kolla runt, kommentera, fråga eller helt enkelt bara sno ideer!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<<
Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards